Стъкларски услуги на много добри цени за гр. София. Нашите стъклари изпълняват разнообразни стъкларски услуги и могат да Ви предложат изключително добри решения за Вашия дом от стъкло. Изпълняваме всякакви заявки и ще превърнем Вашите представи за това как трябва да изглежда домът Ви в реалност.

От каквито и стъкларски услуги да имате нужда ние ще се погрижим да получите най-качественото изпъление. Когато установите проблем с някое стъкло, единственото което трябва да направите е да вземете телефона и да ни се обадите. Ние ще изпратим наш стъклар в дома Ви, за да вземе точните размери и да изработи нужното стъкло. След това ще го доставим и монтираме на мястото на счупеното. Ако имате нужда от консултация относно реализацията на даден проект от стъкло, обадете ни се. Нашите опитни майстори стъклари ще Ви дадът най-добрия съвет, относно това как трябва да се процедира в дадената ситуация и как точно ще се реализира тя. Ние сме хората, които ще направят реалност мечтите Ви от стъкло.

Стъкларските услуги, които предлагаме включват:

–         Подмяна на счупени стъкла- притежаваме огромно разнообразие от стъкла във всякави видове и форми, с които без проблеми ще се замени счупено Ваше стъкло. Подменяме стъкла на секции, шкафове, плотове на маси и всякакви други повърхности, в които има стъклен елемент.

–         Боядисване на стъкла- прахово боядисване на стъкла във всякакви цветове. Ние ще боядисаме Вашите стъкла в цвят, който отговаря напълно на интериора в стаята.

–         Изработване на стъклени врати- изработваме врати от стъкло във всякакви размери и форми. Проектираме и изработваме стъклени врати за душ кабини. Монтаж и поправка на стъклени врати.

–         Изрязване на огледала- изработваме огледала във всякакви форми. Неправолинейно и праволинейно обработване на огледалото.

–         Монтиране на стъкла- монтиране на всякакви стъкла. Монтаж на огледала на стена или на тоалетка. Монтаж на стъклопакети.

–         Гравиране на стъкла- изключително красиво гравиране върху стъкло. Това може да бъде един много личен подарък или да се сдобиете с уникална окраса за дома си.

–         Закаляване на стъкла- ако Ви трябва стъкло, което да издържа на по-големи натоварвания ние ще се погрижим това да се случи. Извършваме професионално закаляване на стъкла за разнообразни нужди.

–         Изработка на стъклопакети- разполагаме с всякакви рамери и дебелини стъкла за стъклопакети. При нужда от смяна ние ще се погрижим за Вашите прозорци.

От каквито и стъкларски услуги да имате нужда, ние сме хората, които ще Ви ги доставят.