Стъклар София е фирма с традиции в стъкларския бизнес, оперираща от дълги години в София. Нашите стъклари са истински професионалисти и могат да изработват всякакви красиви и уникални решения от стъкло за дома или офиса Ви. Разполагаме с най-съвременните машини за обработка и рязане на стъкло, с които можем да изработим абсолютно всичко, което ни възложите. На склад имаме огромна наличност от всякакви видове стъкла. От каквото и стъкло да имате нужда ние ще се погрижим да го получите.

Стъклар София работи всеки ден, за да сте спокойни, че когато и да имате нужда от нас, ние сме на линия. Ще дойдем до дома Ви, за да вземем точните размери на счупеното стъкло, ще изработим точно негово копие и ще го доставим и монтираме. Всичко от което имате нужда ние Ви го осигуряваме. Вече няма причина да изваждате рамката на стъклото от пантите, особено ако е дограма, за да я занесете на стъкларя и после съответно да я върнете. Това са архаични методи, които отдавна Стъклар София е оставил в миналото. Нашите стъклари са изключително мобилни и без значение от местоположението Ви в София ние ще дойдем при Вас и ще се погрижим да получите най-качествените стъкларски услуги, които някой може да Ви предложи.

Искате да бъдете уникални и запомнящи се? Тогава потърсете услугите на Стъклар София и си гарантирате, че ще притежавате артикули от стъкло, за които другите само могат да Ви завиждат.