Стъклар София предлага аварийни стъкларски услуги всеки ден от седмицата. При спешна нужда от стъклар събота и неделя се обадете на нас и ние ще се погрижим да дойдем максимално бързо и да Ви помогнем в аварийната ситуация.

Много често сме викани по спешност при счупен стъклопакет. Стане ли течение и  при липса на човек в стаята, счупеният прозорец Ви е почти гарантиран.  За да не стоите на студено, докато дойде работен ден, ние работим и през почивните дни и ще се погрижим стъклото да бъде сменено бързо и качествено и новото ще е толкова ефективно, колкото и старото. Дори и да не става въпрос за стъкло от стъклопакет, а за смяната на друго стъкло, като например: стъклена врата, маса и т.н., ако прецените, че имате нужда от аварийни стъкларски услуги веднага ни потърсете. След обаждането Ви, повече нямате никакви ангажименти към Вашето стъкло, защото ние ще извършим всичко останало сами. Наш стъклар ще дойде при Вас, за да може да измери точните мерки на счупеното стъкло. Ние се ангажираме в максимално кратък срок да го изрежим от отговарящото на вида и дебелината стъкло, да го доставим в дома Ви и накрая да го монтираме на мястото на счупеното.

Ние сме истински професионалисти и можем да Ви гарантираме, че от нас ще получите възможно най-доброто обслужване, съчетаващо в себе си качество, бързина и прецизност. Стъклар София е всичко, от което се нуждаете, за да сте винаги спокойни за Вашите стъкла.